Min Vision:

AT GØRE EN FORSKEL FOR DIG OG DIN VIRKSOMHED/ ARBEJDSPLADS.

Uddannelse

Erfaring tæller..

Jeg er uddannet coach, mentor og Master Teamcoach og certificeret PPC coach hos ICF – Det Internationale Coaching Federation.

Jeg har arbejdet 14 år som teamleder i en stor koncern med op til 33 medarbejdere under mig. Jeg har derfor et stort kendskab til de udfordringer der kan være ​i et team, både som medarbejder og leder. Mit fokus har været at højne motivation, trivsel, medarbejderudvikling, anerkendelse samt at hjælpe langtidssyge tilbage til jobbet.

Til daglig bor jeg sammen med min mand, og sammen har vi to sammenbragte børn og tre børnebørn.

Hvorfor vælge mig:

Mit fokusområde er team-, leder- og medarbejdercoaching, da jeg brænder for at støtte folk i at få en hverdag, hvor de trives og udvikles.

Som Mastercoach er jeg trænet i at se ting, som vi selv har svært ved at få øje på. Som mennesker har vi alle nogle blinde punkter, som gør, at vi i nogle områder af vores liv, konstant havner i den samme uønskede situation.

Lad mig hjælpe dig/jer til at få en velfungerende hverdag med større arbejdsglæde og bedre bundlinje. Et coachingforløb hos mig vil finde og forstærke den enkelte medarbejder, leder eller teams potentiale til at maksimere egne og andres præstationer.

Gennem mig kan I se frem til støtte i motivering af medarbejdere, samarbejdsproblemer og faglig og personlig udvikling.