Coaching til din virksomhed

FISH!

FISH! til at styrke dig og dit team

Har du umotiverede medarbejdere, eller blot ønsker at det bliver endnu mere motiverede? Så er FISH! det rigtige for dig.

FISH! er et produkt der tilbyder en masse redskaber ifm. team- og ledercoaching. 85% af alle folk siger at de ikke er glade for at skulle på arbejde, så hvorfor ikke gøre dem glade? Det vigtigste for at skabe gode resultater er, at have en høj morale og have motiverede medarbejdere.

Igennem dette forløb er der øvelser og samarbejdsopgaver der skubber medarbejderne tættere sammen. Dette gøres fordi det er sjovere at møde på arbejde, når man har nogle kollegaer man stoler på og er glade for at snakke og sparrer. Det giver en masse redskaber der kan hjælpe jer i hverdagen, også når der ikke er en coach tilknyttet.

MINDFREE Coaching - lille

Hvad har denne fisk med dit team at gøre?

 

Den er symbolikken på, hvor lidt der skal til for at skabe en vinderkultur.

Principperne er enkelte, men effekten stor.

Hvordan har dine medarbejdere det efter Covid-19? Er de ensomme, splittet af hjemmearbejde eller måske samlet igen? Har de skabt en ny kultur sammen eller er det svært at finde tilbage til en fælles kultur efter 1 ½ år med udfordringer, ned lukninger og manglende kollegialt samvær.

Nogle har manglet de faste timer på kontoret, andre har opdaget en balance i arbejds- og privatliv, som de ønsker at bibeholde fremover, mens andre igen har oplevet omvæltningen ensom og har mistet motivationen.

Forestil dig, at I sammen får skabt en kultur, hvor medarbejderne er motiverede, fokuserede på at gøre kunderne glade, er nærværende og aktivt vælger, hvordan deres dag skal være allerede fra morgenstunden. Det kan I få ved at implementere FISH i jeres virksomhed/team.

FISH er en måde at leve på. FISH er et sæt enkle, men sammenhængende principper, som enhver kan koble til deres liv og job.
Det er en gammel visdom, der minder os om alt det vi ofte glemmer, når vi har travlt, er stressede eller er optaget af os selv. Når et team forpligter sig sammen, er effekten særlig stærk, og arbejdsglæden på jobbet øges.

Hvorfor lige benytte FISH!?

FISH udsprang af 11 menneskers ønske om at være verdensmestre til deres job – sammen.
Det er en 18 minutter lang film, der fortæller deres historie og forklarer de fire principper, som FISH består af.

Hvis I vælger at gøre disse principper til en del af jeres kultur, vil i med garanti opdage en positiv forskel i jeres relationer til både jeres kunder og hinanden.

FISH er ikke en erstatning for strategi, taktik, erfaring eller kontinuerlig læring. I vil ikke blive bedt om at følge teknikkerne i en bestemt rækkefølge. Filosofien er, at alle mennesker/virksomheder/teams er forskellige og derfor finder deres egen særlige måde at bringe FISH ind i virksomheden på.

Det handler i bund og grund om, hvem I hver især er, mens I gør det, I gør.

MINDFREE Coaching - lille

Du har brug for teamcoaching eller ledercoaching hvis:

– Lav moral
– Tilbageholdende medarbejdere
– Dårlige resultater
– Manglende beslutningsvillighed blandt medarbejderne
– Dårlig kemi mellem medarbejderne
– Dårlig leder
– Ingen strategi eller planlægning for at nå målet
– En generel dårlig arbejdskvalitet/morale

Ved at vælge min Team- eller ledercoaching bliver dine medarbejdere, motiverede, glade for at møde på arbejde, skaber bedre resultater, skaber bedre arbejdsmiljø, og nogle kompetente ledere der kan drive forretningen endnu højere op!

Ved at benytte dette får du og din virksomhed et nøje planlagt, spændende og uforglemmeligt event, som I kan bruge i mange år fremadrettet.

Hvis du/I finder dette interessant kan i få flere oplysninger ved at kontakte mig på 20 81 61 38 eller skrive til mig på mindfree@mail.dk, så finder vi en løsning der passer jer!

Hvornår skal vi ses?

Vi tilbringer ca. 1/3 af vores voksne liv på vores arbejdsplads! 
– Hvorfor ikke få det bedste ud af den tid?

Har du spørgsmål eller er du klar til en samtale med mig? Så kontakt mig eller book en gratis og uforpligtende strategisession her.

Referencer

★★★★★

Bjørn Peter

Vi fik en unik mulighed for at sætte ord på, hvad vi vil med vores hold hvad vi vil med hinanden hvordan vi gør hinanden bedre
Træner Danmark U18 Kvindelandshold

★★★★★

Nina Dragsbæk Humlum

Vi har haft Gitte ude som Teamcoach til et coachingforløb i vores HR- afdeling. Det har været et rigtig godt forløb på 3 moduler, hvor vi har fået defineret vores eget regelsæt, mission og vision for afd.
HR Chef Imerco

★★★★★

Erik Helmer Pedersen

Jeg fik et godt indblik i hvad der er vigtigt for mig. F.eks. er det vigtigt at mine medarbejdere skal være glade.
Direktør, C4 Videncenter