Coaching til din virksomhed

Coaching af virksomhed

Hvad leder du efter?

Trivsel i virksomheden

Hvornår har I sidst spurgt jer selv?

Brug for retning og et fælles mål

Faktum er, at når medarbejderne i virksomheden mangler retning og fælles mål, giver det gnidninger og problemer med samarbejdet i mange teams. Og det koster – også andre steder end på bundlinjen.

​Konflikter og uindfriede forventninger fører til stress og sygemeldinger, hvilket er en belastning for resten af teamet og virksomhedens produktivitet. Det konkluderes i en undersøgelse af det psykiske arbejdsmiljø i den private og offentlige sektor foretaget af Akademikerne i 2015. Samtidig presser fravær kollegerne og det fører ofte til dalende motivation og ansvarsfølelse.

En løsning kan være coaching af lederen og/eller medarbejderne eller et teamcoachingsforløb, hvor alle i teamet får talt om værdier, ønsker og frygt, og på den måde får skabt bevidsthed, ansvar og engagement i teamet.
Derigennem skabes mere tilfredse medarbejdere og i sidste ende en bedre bundlinje.

Se uddrag fra Akademikernes undersøgelse her eller se hele undersøgelse her.

Hvornår skal vi ses?

Vi tilbringer ca. 1/3 af vores voksne liv på vores arbejdsplads! 
– Hvorfor ikke få det bedste ud af den tid?

Har du spørgsmål eller er du klar til en samtale med mig? Så kontakt mig eller book en gratis og uforpligtende strategisession her.

Du er også velkommen til at ringe til mig på 20 81 61 38 eller skrive til mig på mindfree@mail.dk, så finder vi en løsning, der passer dig/jer.

Referencer

★★★★★

Bjørn Peter

Vi fik en unik mulighed for at sætte ord på, hvad vi vil med vores hold hvad vi vil med hinanden hvordan vi gør hinanden bedre
Træner Danmark U18 Kvindelandshold

★★★★★

Nina Dragsbæk Humlum

Vi har haft Gitte ude som Teamcoach til et coachingforløb i vores HR- afdeling. Det har været et rigtig godt forløb på 3 moduler, hvor vi har fået defineret vores eget regelsæt, mission og vision for afd.
HR Chef Imerco

★★★★★

Erik Helmer Pedersen

Jeg fik et godt indblik i hvad der er vigtigt for mig. F.eks. er det vigtigt at mine medarbejdere skal være glade.
Direktør, C4 Videncenter